Over Lifenote

Sinds 2013 spelen we door het hele land muziek om God te eren. Lifenote betekent leven en opvallen. We vertellen je graag meer over onze visie, en waar wij voor staan.

Onze Visie

Muziek maken is onze passie en wij geloven dat God ons daarvoor de inspiratie en motivatie geeft. Dit willen we graag delen met anderen. Wij willen graag samenkomen om te zingen en spelen over Zijn goedheid!

Lifenote staat voor…

👌 Echtheid – We komen niet om een kunstje te doen, maar zijn er om oprecht God te dienen en prijzen

🔥 Passie – We staan voor wat wij spelen en zingen

💎 Kwaliteit – We vinden goede, aantrekkelijke muziek belangrijk

Al meer dan 10 jaar muziek

Lifenote is in 2013 ontstaan vanuit het verlangen om met elkaar muziek te maken voor God en dit te delen met anderen. De roots van de band liggen in Friesland, waar we nog steeds graag komen. Na verschillende oefenlocaties in onder andere Ee, Heerenveen, Bakkeveen en Zwolle komen we nu elke week samen in Dronten. 

Sinds 2013 hebben we al meer dan 80 diensten en optredens verzorgd op meer dan 30 verschillende locaties, zoals Nijkerk, Utrecht, Heerenveen, Zwolle, Dronten, Dokkum, Leeuwarden, Groningen, Geldermalsen, Burgum, Drachten en nog veel meer. 

Door de jaren heen hebben we naast het begeleiden van diensten ook meerdere themadiensten ontwikkeld. Ook schrijven we de laatste jaren steeds meer eigen muziek en zijn we zelfs de studio in geweest!

Lifenote bestaat 10 jaar!

Kom jij ook naar ons jubileumconcert?