Aanbod

Of je nu een kerkdienst of een speciale gelegenheid organiseert, wij zijn er om je muzikaal te ondersteunen! Ontdek hoe onze themadiensten en designdiensten een bijdrage kunnen leveren aan een gedenkwaardige samenkomst.

Laat je meenemen in een meespelend verhaal

Themadienst

Laat ons de kerkdienst verzorgen van begin tot eind. We dompelen je onder in een meeslepend verhaal dat geschikt is voor alle leeftijden. De themadienst bevat een dynamische mix van theater, verhalen en muziek.

Een kerkdienst afgestemd op jullie wensen

Designdienst

Met een designdienst stellen we samen met jullie een kerkdienst samen. In overleg met jullie maken wij een mix van zowel ons eigen repertoire als een aantal persoonlijk gekozen nummers. De muzikale invulling wordt dus door ons verzorgd, zodat jullie je kunnen concentreren op de overige aspecten van de dienst.

Kies voor een akoestische setting of een krachtige volwaardige band

Speciale gelegenheden

We kunnen een bijdrage leveren aan speciale christelijke gelegenheden. We hebben hiervoor een veelzijdig aanbod. Of het nu gaat om feestelijke bruiloften, intieme huiskamerconcerten, bruisende festivals, gezellige tentfeesten, of zakelijke bijeenkomsten, wij zijn er bij!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Als je vragen hebt, of als we met je mee kunnen denken, horen we graag van je!

Lifenote bestaat 10 jaar!

Kom jij ook naar ons jubileumconcert?