Momentje... We komen eraan!

 

Diensten

Dit is wat we doen!
https://lifenote.eu/wp-content/uploads/2017/10/DSC_0310-copy-640x1280.jpg

Thema dienst

Een thema dienst van Lifenote is altijd een compleet verzorgde dienst. Een prikkelend thema vormt de rode lijn door de dienst heen. Door de ludieke afwisseling zal de dienst niet snel als traditioneel worden ervaren, maar de waarde van van de boodschap wordt zeker intact gelaten. Pakkende verhalen, heerlijke muziek en oprechte getuigenissen zijn de ingrediĆ«nten voor een verrassende dienst. Laat je meenemen door Lifenote in deze indrukwekkende reis door gewaagde thema’s!

Lifenote heeft complete diensten ontwikkeld met verschillende thema’s. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de verschillende mogelijkheden. We komen graag een gave thema dienst verzorgen!

https://lifenote.eu/wp-content/uploads/2017/10/IMG_1476-640x1280.jpg
https://lifenote.eu/wp-content/uploads/2017/10/IMG_6488-e1507245390584-640x1280.jpg

Design dienst

Ontwerp je eigen dienst! De design dienst is uitermate geschikt voor diensten waar Lifenote voor de muzikale invulling mag zorgen. Zodra je een thema of onderwerp hebt, kun je al aan de slag met deze dienst. Door middel van de door Lifenote ontwikkelde kaarten kan je een dienst opbouwen rondom het gekozen thema. Je kunt naar hartenlust schuiven met de gekozen onderdelen en zo het verloop van de dienst bepalen. We hebben goed en zorgvuldig nagedacht over de inhoud van elke kaart. Zo waarborgen we de kwaliteit van zowel de muziek als de diepgang.

Geen enkele dienst is hetzelfde en vergt aandacht en tijd. Je hoeft nu alleen niet meer te zwoegen op een setlist of liturgie, dat hebben wij al voor je gedaan. Je hoeft de passende kaarten alleen maar in te voegen in je zelf ontworpen dienst. Creƫer dus zo je eigen originele dienst!

Lifenote denkt graag mee in het vormgeven van je dienst. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. We komen graag jouw eigen design dienst spelen!

https://lifenote.eu/wp-content/uploads/2017/10/IMG_1857-640x1280.jpg

Het is mogelijk om een voorspellende berekening van de kosten te maken.

Klik hiervoor op de onderstaande knop.

Een website van Lifenote Band